Loading
.

.

.

.

BlackLord
Rank 1

Rep: 0

User ID: 2066

Registered: Feb 2010

From: Bucharest

Posted 188 days. ago

canceled

Post edited 182 days. ago by BlackLord

Give + reputation to user Give - reputation to user

andreiMINI
Rank 1

User ID: 2041

From: Bucuresti

Posted 183 days. ago

ceva noutati ?Smile

BlackLord
Rank 1

Posted 183 days. ago

Rabdare Smile

tuninggarage
Rank 2

Rep: 9

User ID: 19

Registered: Oct 2008

From:

Posted 183 days. ago

Da. Ne pregatim sa anuntam castigatorul.

alec
Rank 1

Rep: 3

User ID: 1575

Registered: Apr 2009

Posted 182 days. ago

daca imi permiteti sa fac o propunere ... pe langa colantare ar trebui sa castige si un articol in whp Smile

tuninggarage
Rank 2

From:

Posted 182 days. ago

Castigatorul acestui concurs este: Mihay - Citroen C4

B-XX-LFG
Rank 1

User ID: 2047

Posted 182 days. ago

nu vreau sa par rautacios dar cred ca premiul ar fi mers mult mai bine la unul din cei care poate nu isi permiteau in momentul de fata o colantare nu spun neaprat mie..ca sunt mai multi care au masini mai vechiutze care incearca usor usor sa o modifice..eu cred ca daca mihai a avut bani sa faca toate modificarile acelea la acel Citroen model nou ar fi avut si de unde sa faca rost de o colantare..pe cand altii cu o laguna cu un audi model vechiut dar special ,renault 5 ...sau chiar peugeotul ...repet nu neaparat sa castig era ideea dar cred ca se putea da premiul unuia cu o masina mai vechiuta care poate nu are posibilitatea sa faca aceasta colantare.Mihai nu mi-o lua in nume de rau dar nu cred ca pe tine cei 800 ron te-au tinut de la colantarea masini tale care sincer mi se pare foarte foarte frumoasa...imi cer scuze daca am suparat pe cineva doar mi-am dat parerea ...o seara buna!

alec
Rank 1

Rep: 3

User ID: 1575

Registered: Apr 2009

Posted 182 days. ago

ideea concursului nu era sa castige unul dintre cei care are si activitate pe forum ?Smile

si asa cum spune si cineva mai sus ... sa fie sprijinit cineva mai la inceput ...

B-XX-LFG
Rank 1

Posted 182 days. ago

si eu am crezut la fel alec de aceea am si participat ca daca stiam ca e vorba despre masini puternice care au fost investiti deja mii de euro in ele nu ma bagam investia mea in masina a fost de 100 euro ceasurile 20 euro capota (colantare) subul cu muzica in jur de 200 euro dar in timp si cam atat..deci nu avea nici un rost sa particip....oricum intentia lor cred ca a fost buna....acum asta e tre sa acceptam si infrangerile Smile)

Mihay
Rank 1

User ID: 2037

Registered: Jan 2010

Posted 182 days. ago

WOW n-am castigat nimic niciodata asa pe degeaba Very Happy Ce pot spune decat un mare MULTUMESC . Sper sa iasa treaba perfecta pana la capat si sa ne putem mandri impreuna cu transformarea asta dramatica . Sincer acum imi fac probleme cu talon , schimbare etc. dar isi vor gasi rezolvare ...sper .

Acest premiu pica la fix deoarece criza m-a afectat prin prisma serviciului in doua feluri : munca mai multa, bani mai putini . Deci nu prea am timp de altele din pacate .

Eu m-am inscris la acest concurs deoarece ideea perceputa de mine a fost ca se doreste o transformare totala a unei masini intr-o maniera profesionista . Acum ca nu am vreun Bx sau Cx nu am ce face

Very Happy

Multumesc inca odata ca m-ati ales si astept un pm sa-mi explicati cum vom proceda in continuare .

tuninggarage
Rank 2

From:

Posted 182 days. ago

Trebuie sa precizam ca modul in care a fost ales castigatorul a fost extragere la cererea Carbon Systems.
In cazul in care exista orice dubiu asupra acestei extrageri va punem la dispozitia filmul extragerii.
Nu a existat nici un alt criteriu in ecuatie decat noroc.

robert_ng
Rank 1

Rep: 1

User ID: 2097

From: bucuresti

Posted 182 days. ago

salut tuturor ne pare rau ca am pierdut dar cum a spus si colegu de mai sus ca si el eu credeam ca cei de la carbon vroiau o masina mai deosebita mai speciala nu zic ca masina lui mihai nu e frumoasa pt ca fiecare incearca cum poat esa sio faca pe placul lui dar masini din astea noi sunt cu miile fara suparare pe cand o amsina mai veche mai rar se gaseste si mai ales pt cei de la carbon era o mare idee de publicitate dar asta e viata la alt concurs poate bafta castigatorului inco data fara suparare si asteptam sa vedem si noi masina cand este gata

B-XX-LFG
Rank 1

Posted 182 days. ago

robert_ng: salut tuturor ne pare rau ca am pierdut dar cum a spus si colegu de mai sus ca si el eu credeam ca cei de la carbon vroiau o masina mai deosebita mai speciala nu zic ca masina lui mihai nu e frumoasa pt ca fiecare incearca cum poat esa sio faca pe placul lui dar masini din astea noi sunt cu miile fara suparare pe cand o amsina mai veche mai rar se gaseste si mai ales pt cei de la carbon era o mare idee de publicitate dar asta e viata la alt concurs poate bafta castigatorului inco data fara suparare si asteptam sa vedem si noi masina cand este gata

acum nu ne ramane decat sa asteptam rezultatul Very Happy..sa vedem cum o sa arate Citroenul.

andreiMINI
Rank 1

User ID: 2041

Posted 182 days. ago

nu am ce comenta, parerile sunt impartite si sunt de acord si cu parerea lui B-XX-LFG si anume ca mergea o masina mai veche si ca poate era mai ok sa fi castigat cineva care nu isi permite o colantare totala, adica cineva care e mai la inceput dar sunt si de acord cu decizia celor de la cabron systems. felicitari mihai! sa vi cu poze cand e gata Very Happy

BlackLord
Rank 1

Posted 182 days. ago

E logica alegerea.

Cand pui niste bani la bataie (colantul ala doar nu pica din cer in depozitul lor) vrei sa-i si scoti intr-un fel sau altul... imagine, reclama, clienti pe viitori etc

Citroenul dupa cum se observa e deja lucrat ADICA cel mai probabil se invarte in anumite cercuri legate de tuning sau in care se pot gasi usor alti doritori de schimb de look fie o capota in alta culoare, fie un interior, fie niste dungi, floricele nu conteaza.... atata timp cat Citroenul devine reper pentru modul cum lucreaza cei de la CarbonSystems.
In concluzie masina aia merita pentru ca se merita ca investitie.... simplu.

Asta este. Mai bagam o fisa si mai tragem de maneta si la alte concursuri Very Happy

O alta alegere buna era VW Lupo ... cu 1mp de material il colantezi pe tot Very Happy (glumesc)

Drumuri multe fara puncte!
Alex.